Dikkat: Tarayıcınızda JavaScript betiklerinin yürütülmesi bırakılmış. Bu nedenle bu anketteki tüm soruları yanıtlayamayabilirsiniz. Lütfen tarayıcı ayarlarınızı denetleyin.

YEMEKHANE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ANKETİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
YEMEKHANE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ANKETİ

Bu anket ile üniversitemiz yemekhane biriminden yararlanan siz değerli paydaş-larımıza sunulan yemekhane hizmetlerinden ne derece memnun olunduğunuzun anlaşılması amaçlanmaktadır.  Ankete vereceğiniz cevaplar analiz edilip, sizlere sunulan hizmet kalitesini arttırmak için kullanılacaktır. Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Bu ankette 23 soru var.

Üniversitemizde hangi statüde bulunuyorsunuz?

Hangi yemekhaneyi kullanıyorsunuz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizde (Merkez Kampüs) çölyak hastası bireyler (öğrenci-personel) için glutensiz yemek hizmeti verildiğinden haberdar mısınız?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Glutensiz yemek hizmetinden faydalanıyor musunuz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizin fiziki alanlarını yeterli buluyor musunuz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemek hizmetinin devam ettiği saat aralıklarını yeterli buluyor musunuz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizi ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemek ücretleri konusundaki görüşünüz?
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemeklerin çeşitliliği yeterlidir.
kap (çorbalar)
kap (ana yemek)
kap (pilav, makarna vb.)
kap (meyve, tatlı, yoğurt vb.)
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemekler lezzetlidir.
kap (çorbalar)
kap (ana yemek)
kap (pilav, makarna vb.)
kap (meyve, tatlı, yoğurt vb.)
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemekler birbiriyle uyumludur.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemekler mevsim koşullarına uygundur.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemekleri kalori değerleri standartlara uygundur.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Menüde yer alan yemeklerin porsiyon miktarları yeterlidir.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizde öğrenciye ve personele sunulan yardımcı ürünlerin (ekmek, su, baharat, yağ vb.) ulaşılabilirliği kolaydır.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemek servisinde kullanılan araç-gereçler temizdir.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhane ortamı temizdir.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Tabldot, tabak, çatal, bıçak ve kaşıklar temizdir.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizde görevli personelin kılık ve kıyafeti standartlara uygundur.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizde görevli personelin davranışları olumludur.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanede görevli personel sayısı yeterlidir.
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
Yemekhanelerimizde haftalık yemeğin peşin olarak satın alındığı rezervasyonlu yemek sisteminin uygulanmasını ister misiniz?
Yemekler ve yemekhanelerimiz ile ilgili beklentileriniz ve önerileriniz varsa belirtiniz.